Uploaded image for project: 'FreeSWITCH'
  1. FreeSWITCH
  2. FS-10606

mod_av stops playing video after running for several days

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.6.19
    • Fix Version/s: 1.6.20
    • Component/s: mod_av
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Debian Jessie 8.x
    • CPU Architecture:
      x86-64
    • Kernel:
      Linux
    • uname:
      Linux fs-fb-dl-03 3.16.0-4-amd64 #1 SMP Debian 3.16.43-2+deb8u3 (2017-08-15) x86_64 GNU/Linux
    • Userland:
      GNU/Linux
    • Distribution:
      Debian
    • Distribution Version:
      Debian 8 jessie
    • lsb_release:
      Hide
      Distributor ID: Debian
      Description: Debian GNU/Linux 8.9 (jessie)
      Release: 8.9
      Codename: jessie
      Show
      Distributor ID: Debian Description: Debian GNU/Linux 8.9 (jessie) Release: 8.9 Codename: jessie
    • Compiler:
      gcc
    • Compiler Version:
      gcc version 4.9.2 (Debian 4.9.2-10)
    • FreeSWITCH GIT Revision:
      1.6.19 with additional 1.6 branch commits patched in
    • GIT Master Revision hash::
      NA
    • FSS Support Agreement Customer Number and Company name:
      AnyMeeting

      Description

      This has occured multiple times on our end but I have no specific information as to the cause other than the (freeswitch) servers uptime was at least several days. I can find no indication on the server side that this is even occuring, however when clients connect they're able to verify this repeatedly.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              mikej Mike Jerris
              Reporter:
              prowlah John Briscoe
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: