Uploaded image for project: 'FreeSWITCH'
  1. FreeSWITCH
  2. FS-10777

Freeswitch Failing to link to process when remote node tries to subscribe to events

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.6.19
    • Fix Version/s: 1.8.0
    • Component/s: mod_erlang_event
    • Labels:
      None
    • Environment:
      CentOS 7
    • CPU Architecture:
      x86-64
    • Kernel:
      Linux
    • uname:
      Linux host.net 3.10.0-514.6.1.el7.x86_64 #1 SMP Wed Jan 18 13:06:36 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
    • Userland:
      GNU/Linux
    • Distribution:
      CentOS
    • Distribution Version:
      CentOS 7
    • lsb_release:
      LSB Version: :core-4.1-amd64:core-4.1-noarch
    • Compiler:
      gcc
    • FreeSWITCH GIT Revision:
      FreeSWITCH Version 1.6.19~64bit ( 64bit)
    • GIT Master Revision hash::
      7a77e0bb2ca875cb977b1e698a1783e575d96563

      Description

      I've been using mod_erlang_event module inbound mode with FS 1.2 and FS 1.4 to subscribe to events using register_event_handler and when I've upgraded to v1.6 I notice the following error in the logs .

      2016-07-01 13:36:47.617330 [WARNING] ei_helpers.c:85 Failed to link to process on test at hostname

      I notice this is happening due to "switch_socket_send" API in ei_helpers.c that's been introduced as part of IPV6 support to mod_erlang_event module to FreeSWITCH . When I revert it to use prior version's "write", I don't see any error.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              mikej Mike Jerris
              Reporter:
              jcherukuri_necc Jyotshna Cherukuri
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: